Hans Isaac Dakwa Kenyataan Neelofa Menjejaskan Imejnya

Thursday, August 21, 2014 by
 Hans IsaacSEBENARNYA, kami agak pelik dengan Hans Isaac yang beria-ria mengatakan tindakan Neelofa (Lofa) mendedahkan hubungan mereka sudah berakhir awal tahun lalu menjejaskan imejnya.

Menerusi Murai.com, dia berkata, sebelum ini mereka sudah sepakat untuk tidak membuka mulut mengenai perkara itu.

“Apabila berita tersebut keluar ianya memberi kesan terhadap diri saya kerana sedia maklum saya berada juga bekerja dalam bidang korporat dan ianya tidak menunjukkan imej yang baik buat syarikat saya. Ianya menjadi bahan jenaka dikalangan rakan-rakan korporat saya,” katanya.

Alahai Hans…apa salahnya kalau Lofa memberitahu perkara sebenar kepada media?

Bukankah itu lebih baik daripada terus berahsia dan membuatkan para peminat terus tertanya-tanya status hubungan mereka.

Nanti, kalau Lofa dilihat bersama lelaki lain, tak pasal-pasal pula dia difitnah curang.

Pada masa yang sama, Hans mengakui dia masih menyayangi Lofa, namun sekadar rakan sahaja.


Neelofa ayu bertudung.
 

Ditanya mengenai gosip pengacara itu dilamar kerabat diraja, ini jawapannya:

“Saya tidak mengiyakan atau menafikan tentang berita tersebut. Tetapi mungkin ada kebenarannya sebab jika tidak, kenapa gosip tersebut boleh tersebar luas? Dan mengapa Neelofa harus tunggu sehingga dua bulan baru ingin keluar kenyataan mengenai berita tersebut?”

Senang cerita, tak perlulah lagi Hans mengeluarkan sebarang kenyataan mengenai kisah percintaan yang tak kesampaian dengan Lofa.

Lagipun, ia sudah berlalu dan peminat pun mungkin sudah tidak berminat untuk ambil tahu mengenai perkara itu lagi…Oleh: ELZA