Gambar-Gambar Posing Maut Zarina Anjoulie Lavocah...

Thursday, November 10, 2011 by


Zarina Anjoulie Lavocah memang seksi dan cun. Kepada yang mungkin tidak mengenali siapakah gerangan si gadis hot-seksi ni, si pelakon persis aktress Bollywood ni memang terkenal. Terkenal dengan pelbagai kontroversi yang sering dicetus dalam dunia seni.

Sikit tentangnya, mesra dengan nickname Zarina Anjou, gadis 24 tahun ni memulakan langkah dalam dunia lakonan menerusi watak utamanya dalam drama Anak Pontianak arahan Datuk Paduka Shuhaimi Baba yang disiarkan menerusi TV3 pada 2007. Sayang,namanya mula terpalit kontroversi ekoran penyebaran gambar sensasinya menerusi Internet.

Terbaru,anak kacukan Melayu, Iran dan Inggeris dikatakan menyerang pelakon-pengacara Awal Ashaari menerusi laman sosial Twitter.

Sementelah dia boleh dikata gagal mencipta nama di Malaysia akibat impak cerita- cerita panas sebegitu.

Bagaimanapun, tup-tup bulan Oktober lepas, dia tampil dalam FHM Indonesia. Mungkin ini salah satu percubaannya mengembangkan sayap di Indonesia setelah perkembangan kariernya di sini agak sendu lagi terbantut. Malah Zarina seakan lepas geram apabila peluang menjadi penghias majalah itu digunakan sebaik mungkin. Zarina Anjou tampil dengan gaya seksi penuh menggoda. Pendek kata, memang mengujakan sungguh gambar-gambar yang dipaparkan di internet.


Biodata Zarina Anjoulie Lavocah

NAMA PENUH: Zarina Anjoulie Lavocah Mohd Fahizul
KETURUNAN: Melayu, Iran dan Scottish
TARIKH LAHIR: 9 September 1987
ASAL: Kuala Lumpur
KERJAYA: Pelakon dan model
AKADEMIK: Diploma Broadcasting & A Levels Law and Business
STATUS: Bujang
KELUARGA: Anak kelima dari lapan beradik

                      Gambar Zarina Anjoulie Lavocah bersama tunangnya.

1 comment:

<> Sila tinggalkan komen dan pendapat anda.TQ

<> Untuk sebarang pertanyaan,cadangan,kritikan,perkongsian berita artis dan pengiklanan.sila email ke: gosipsensasi@yahoo.com