Gambar-Gambar Sekitar Konsert Justin Bieber Di Stadium Merdeka

Friday, April 22, 2011 by

KUALA LUMPUR: Kuasa dan daya penarik yang ada pada penyanyi remaja popular, Justin Bieber, 17, berjaya memukau kira-kira 17,000 penonton dalam satu siri konsert jelajah My World Tour yang di adakan di Stadium Merdeka, di sini, malam Khamis.
Penyanyi kelahiran Ontario, Kanada ini membuktikan fenomena luar biasanya apabila tiket-tiket untuk persembahan beliau berharga RM98, RM188, RM288, RM358, RM498 dan RM888 habis dijual
Persembahan yang bermula kira-kira pukul 9 malam itu menggamatkan suasana apabila sebilangan besar remaja menjerit-jerit memanggil nama beliau.
Bieber menyampaikan lagu-lagu popular daripada albumnya seperti Somebody To Love, One Time, Never Say Never, Love Me, Pray dan lagu berhantunya, Baby.
Penyanyi Mizz Nina turut diberi penghargaan menampilkan persembahan pembuka tirai konsert berkenaan.

Sebelum tiba di Kuala Lumpur bersama kekasihnya, Selena Gomez, Bieber menemui peminatnya dalam konsert serupa di Singapura pada Selasa lalu.
Beliau kemudiannya dijadual berkunjung ke Indonesia dan Australia untuk siri penjelajahan tersebut.
Turut berangkat menyaksikan persembahan beliau di Stadium Merdeka, Pemangku Sultan Terengganu, Tengku Muhammad Ismail.


Penyanyi remaja Kanada yang menjadi kegilaan ramai, Justin Bieber membuat persembahan pada konsert pertamanya di negara ini, di Stadium Merdeka, Kuala Lumpur.

Sebahagian peminat Justin Bieber yang kebanyakannya remaja, teruja untuk menyaksikan persembahan penyanyi remaja Kanada itu menjelang konsert yang berlangsung di Stadium Merdeka, Kuala Lumpur

Para peminat Justin Bieber sanggup berhujan semata-mata mahu menyaksikan persembahan penyanyi remaja Kanada itu, di Stadium Merdeka, Kuala Lumpur. Konsert dijangka bermula 8.30 malam

Empat peminat wanita bersama sepanduknya manakala seorang peminat (gambar kanan) menconteng betisnya dengan nama Justin Bieber ketika hadir untuk menyaksikan konsert penyanyi remaja Kanada itu, di Stadium Merdeka, Kuala Lumpur.

GAMBAR JUSTIN BIEBER BERSAMA SELENA GOMEZ DI KLIA 21 APRIL 20111 comment:

<> Sila tinggalkan komen dan pendapat anda.TQ

<> Untuk sebarang pertanyaan,cadangan,kritikan,perkongsian berita artis dan pengiklanan.sila email ke: gosipsensasi@yahoo.com